Reactie plaatsen

Reacties

Maria and Diogo
een jaar geleden

Soraya really loves her job and that shows in how she helped us! She focuses mostly on creating the skills in the parents that teaches us to care for our baby on the long-term.
We really appreciated how calm she was, creating an open spirit to learn without stress and mostly getting us to trust our instincts. We felt very prepared after the kraamweek :). Specially appreciate her focus and help with breastfeeding, it really made all the difference to how smooth everything went!
Thank you!

Erwin, Lotte en Tirza
een jaar geleden

Bij het intakegesprek tijdens de zwangerschap hadden we al alle vertrouwen erin dat we goed verzorgd zouden worden. En dit vertrouwen was helemaal terecht! Soraya en Edith hebben bij ons hard gewerkt om de kraamtijd prettig te maken, nadat we een pittige start hadden gehad in het ziekenhuis.
Soraya's vriendelijke, rustige persoonlijkheid en goede zorg waren een warm bad op de eerste dag dat we weer thuis waren. Ze stond klaar met fijne tips voor de zorg voor ons kleintje en het helpen met de borstvoeding.
Dankzij hun goede zorg hebben we toch nog kunnen genieten van onze kraamtijd!

Laura Benschop
een jaar geleden

Wat een fijne kraamtijd hebben wij gehad! Wij kregen zorg van zowel Edith als Soraya; beiden heel fijne kraamverzorgende. Ze zijn erg goed op elkaar afgestemd. We hebben in de zwangerschap een intake gesprek met beiden gehad wat heel prettig was. Daar konden we alvast evt zorgen en zorgbehoeften bespreken. Soraya rn Edith hebben er ons inziens alles aan gedaan om de kraamtijd zo fijn mogelijk te laten verlopen. Ze pakken beiden zelf de huishoudelijke taken op zonder dat we daar naar.hoefden te vragen. Ook de zorg voor ons ouders en onze baby was heel professioneel en prettig. Veel nuttige tips gekregen tav borstvoeding etc, ondanks dat dit de tweede was en ik dacht dat daar nu niet veel meer te leren viel. Ik kan dit top duo echt aan iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt voor de fantastische zorg.

Michaela Smeyers
een jaar geleden

Soraya kwam als verrassing bij ons het eerste weekend kramen. De dame die zou komen was verhinderd wegen omstandigheden.
Ze was al bij de bevalling aanwezig en we merkte gelijk hoe lief en zorgzaam ze was. Toen onze zoon geboren werd ging ze rustig met ons, heel langzaam de eerste belangrijke dingen langs: luier, aankleden, verzorgen van mij en mijn man e.d. Uiteindelijk bleef ze na de bevalling nog 2 dagen en waren we oprecht sip van haar vertrek. Soraya is een erg lieve vrouw met een fijn spontaan en open karakter. Ze weet de bergen kennis die ze bezit op een hele fijne manier over te brengen en houdt rekening met onze voorkeuren. Het was heerlijk om met haar te lachen en over eten te praten. Ze stond echt open voor ons gezin en was er gelijk een onderdeel van. De ondersteuning met alles dat komt kijken bij een eerste kindje was mega fijn. Haar suggesties en tips voor het aanleggen bij de voeding waren waardevol, de controles bij mij waren rustig en fijn, hoe ze onze zoon behandelde was zo liefdevol. Ik kan niet anders zeggen dan dat we mega enthousiast zijn over haar!